RetroFAST®

 

Максимален капацитет на пречистване Размери на модула (Д х Ш х В)
[нужен е 18” (45,7см) кръгъл отвор]
Тегло
Обем на модул ЕЖ на модул Паунд Килограм
RetroFAST® 0.150 150 GPD (567 LPD) 1 to 3 22” (55 cm) x 24” (61 cm) x 32” (81 cm) 74 lbs 34 kg
RetroFAST® 0.250 250 GPD (947 LPD) 1 to 4 27” (67 cm) x 30” (76 cm) x 34” (85 cm) 125 lbs 57 kg
RetroFAST® 0.375 375 GPD (1420 LPD) 1 to 5 39” (98 cm) x 30” (76 cm) x 34” (85 cm) 156 lbs 71 kg

 

Ефективното решение за всеки дом

Конвенционалните септични системи използват септични ями, които задържат неразтворими материали и дренират водата за да се осигури голяма част от пречистването и разсейването на отпадъчните води. В процес на работа в дренажното поле, може да се образува лепкав слой, който възпрепятства свободното изтичане… Всъщност всичко това е твърде сложно. Ние Ви предлагаме най-простото решение. Ако искате да пречиствате отпадъчните води на Вашия дом eфективно и лесно, просто изберете някой от моделите на серията RetroFAST®.

Гъвкавост и лесна инсталация

RetroFAST е проектиран така, че може да се постави и във вече съществуващ резервоар, което означава че няма нужда от каквито и да е изкопни работи. А ако има, то те ще бъдат малки и изцяло съобразени с Вашите изисквания.

Как работи RetroFAST?

Моделите от серията RetroFAST работят на същия принцип като по-големите системи от серията MicroFAST. Въздушната помпа и нейният филтър за частици са единствените елементи, които имат нужда от поддръжка и естествено редовното изпомпване на утайката.

Когато силно обработените с разтворен кислород отпадни води се влеят в биологично неработеща система за абсорбиране в почвата, запушващият слой може да се възстанови сам. Това се получава, защото RetroFAST® премахва тези замърсители, които формират този слой, а обогатената с кислород вода на RetroFAST спомага за развиването на аеробни бактерии в почвата, които по естествен път асимилират съществуващия запушващ слой.

Ще работи ли и при мен?

Повечето нови конвенционални системи или тези, които вече са биологично неактивни са подходящи кандидати за обновяване с RetroFAST, но всеки случай е уникален. Моля, свържете се с нас за повече инфромация за да разберете дали RetroFAST е подходящ и за вас.

Доказана, безопасна, надеждна.

Изключителната технология на FAST® е разработена първоначално от Smith & Loveless, Inc., световен лидер в проектирането и производството на оборудване за пречистване на отпадъчни води от 1946. FAST се използва успешно вече над 30 години в общински, индустриални, морски, търговски и жилищни обекти.

За повече информация  VODATA.BG