Резултати от фотоконкурс „Вдъхновение от слънцето“

На 10 май 2015 г в Центъра за Енергийни решения бяха представени „най-слънчевите“ фотографии от конкурса „ Вдъхновение от слънцето“ .

Във фотоконкурса взеха участие 43 автори с общо 120 фотографии.

Журито отреди единодушно първото място на Адриан Атанасов за „Ранно утро и едно дърво“. Същата творба бе посочена на трето място от публиката, гласувала чрез Facebook.

На второ място журито постави „Залез и любов“ на Гергана Данева, а третото място заеха две творби – „Капан от светлина“ с автор Весела Алексиева и „Светлини“ с автор Гергана Симеонова.

Публиката, гласувала във Facebook, също излъчи своите фаворите : това са Лилия Колева с „Лъчите галят цветята“ – първо място, Антония Корчева и „Пътят към слънцето“ – второ място и на трето място Адриан Атанасов с  „Ранно утро и едно дърво“.

Бяха връчени и две поощрителни награди на организаторите – на Благовеста Филипова за нейните „Слънчеви пухчета“ и на Атанас Желязов за творбата му „Залез“ .

 

Журито селектира 52 творби, които са изложени в Центъра за Енергийни решения и могат да бъдат разгледани там до края на месец май.

На участниците в изложбата бяха връчени дипломи и награди.

 

Центърът за Енергийни решения благодари на всички участници във Фотоконкурса „Вдъхновение от слънцето“!