ПОКАНА ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПЪРВАТА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ В ГРАД ВАРНА

Уважаеми колеги, приятели и пратньори,

Център за енергийни решения – гр.Варна, 3К АД и Мол Варна имат удоволствието да Ви поканят на 31.05.2016 г. от 11:00 ч., на откриването на първата зарядна колонка за електрически превозни средства в гр. Варна. Зарядната станция се намира на паркинга на Мол Варна и ще е достъпна за ползване от всички желаещи без никакви такси.

Съоръжението е разположено на паркинга срещу централния вход на Мол Варна и е подходящо за зареждане на всички марки и модели електрически превозни средства, които разполагат с контакт Тип 2 или Тип Шуко.

Станцията е доставена и монтирана от 3К АД и е предназначена за електромобили, електрически велосипеди, скутери и мобилни устройства.

Доставчиците от 3К АД предоставят промоционален период, до края на настоящата календарна година, за зареждане на електрическите превозни средства напълно безплатно. От Мол Варна от своя страна, тъй като както винаги се стремят да промотират новостите и да изпреварват тенденциите, напълно симпатизират на ентусиастите от 3К АД, и за целта предоставят две паркоместа, предвидени за електрически превозни средства.

Лесно достъпна и напълно безплатна, електростанцията дава възможност на потребителите на електромобили, велосипеди и скутери без никакви такси да зареждат електрическите си превозни средства в рамките на тази календарна година.

Присъединете се към събитието ни във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/105219756566547/